Western-fest

För dom som är inbitna western anhängare så finns medborgarföreningen på High Chaparral.
Den 28 juli var det dags för den stora sommarfesten där alla är tidstypiskt klädda.
 
Uppladdning inför duell.
 
Festen hölls vid River City Saloon. Det började med lite olika tävlingar, bl.a duellskytte och cowboy challenge.
 
Duellskytte.
 
Cowboy challenge, med olika delmoment, bl.a lassokastning, sätta ihop en revolver och sedan avfyra sex skott mm. Riktigt kul och publikunderhållande.
 
Denna gång fick det bli mat utan grillning - lite annorlunda - men det fungerade bra det med. Bra levande musik framfördes med bl.a musik. Bra talang hos dessa musiker. Under kvällen utsågs bäst klädda Kvinna, man, pojke och flicka. Presentkort hos Vapen och läder som pris. Mycket trevligt inslag och det om inte intresset i sig självt borde sporra till att hitta vackra, snygga, coola, tidstypiska outfits att visa upp. Höjer känslan på hela tillställningen.
 
Innan festen startade hölls ett föredrag inne på saloonen om varför western var vild. Det höll på i ca: 30 minuter och var väldigt intressant och bra framfört av Tommy Sturedahl. På kort tid fick han med många spännande och tänkvärda detaljer från utvecklingen av the old west. Bra jobbat!
 
Tommy delger av sin kunskap om "the wild west".
 
Festen var som vanligt bra planerad och genomförd. Bra musik och underhållning. Trevligt sällskap och glada deltagare. Hoppas att denna tradition håller i sig.
 
Pristagarna i bäst klädsel-utnämnandet. Priserna utdelade av Anette från vapen och läder (till höger i bild).
Ursäkta den oskarpa bilden.
 
Vad tyckte ni själva om tillställningen?
 
 
High Chaparral | | En kommentar |
Upp