Trapper Rendezvous 2019

Då har man varit och deltagit på 2019 Trapper Rendezvous på High Chaparral. Denna sammanfaller med dom stora hästtävlingarna som hålls på westernarenan i anslutning till westernparken. Allt på lagom gångavstånd. Perfekt upplaggt.
 
 
I år hade man flyttat marknadsplatsen till en öppen och fin plats precis i anlutning till där marknaden har varit tidigare år. Utmärkt läge och många försäljare med stort och intressant utbud. Självklart blev det några inköp för mig och frun. Alltid finns det något man kan behöva till sin outfit . Vi tillbringade helgen i goda vänners sällskap. Vädret var varm och skönt.
 
På ett ställe hade dom fixat en perfekt eldgrop för matlagning av olika slag - genialisk.
 
Dom här dagarna är det många från westernföreningen som är där. Alltid kul att prata med varandra och utbyta erfarenheter och idéer. Det är också roligt att  se alla fantastiska och tidstypiska outfits rån 1860 - 1890 talet. Från trappers till vackra damer från staden.
 
Frun och undertecknad har sökt oss in till stadens skuggande byggnader efter en lång vistelse på den varma "prärie-slätten" där marknaden äger rum.
 
Vid showarenan hölls även i år en stor marknad med westernprylar, hästsaker och utrustning, kläder och mycket mer. Riktigt bra! På fredag och lördagskvällarna var det live-musik, god dryck och tilltugg och massor av glada människor. På dagarna är det hästtävlingar av olika slag. Denna helg är verkligen fullspikad på alla platser. Kul med mycket folk, och speciellt att det är så många som går in för att klä upp sig tidstypiskt - det ger en härlig känsla!
 
En av många häftiga detaljer att spana på. Ger sådan bra genuin westernkänsla.
 
Återkommer gärna nästa år till denna roliga, spännande och välordnade helg!
Allmänt, High Chaparral | |
Upp