Saddle and Sabre

Alltid kul när man hittar en restaurang som har skön westernkänsla. Besökte stället Saddle and Sabre som ligger Tegnérgatan i Stockholm. Utifrån får man känslan av en saloon. När man kommer in möts man av en stämningsfullt dämpad belysning som ger en perfekt inramning till baren som är det stora blickfånget när man kommit innanför dörrarna. Baren har ett stort och brett utbud av fin Bourbon Whiskey. Perfekt att prova något innan man slår sig ner för en matbit.
 
Baren är välfylld och välbesökt.
 
När vi hade slagit oss ner beställde vi en öl och en cider och en stek iform av ryggbiff. Medium rare på förslag av restaurangen. Denna köttbit var perfekt och serverades med stuvad majs, någon röra baserad på bönor, en potatiskaka samt sallad. Mycket gott med en kall öl till. Serveringspersonalen var väl påläst om dryckerna som erbjöds. Menyn erbjöd mycket kvalitativt kött, men även annat. Förrätter och efterrätter fanns också även om restaurangen fokuserar på huvudmålet.
 
Restaurangen är inredd med mycket fina westerndetaljer som absolut förhöjer känslan och stämningen. Allt från belysningar till tavlor.
 
Helhetsupplevelsen var väldigt bra. Ett bra mottagande, kunnig personal, bra inrett och en bra meny. Det jag saknade var utbudet på öl. Kanske att man skulle kunna erbjuda lite flera amerikanska ölsorter då hela temat är den amerikanska western. Vi går gärna dit igen.
 
Adressen dit är Tegnérgatan 9 i Stockholm. Web: http://www.saddleandsabre.com/
 
 
Allmänt, Resmål | |
#1 - - Anonym:

Tack för tipset😃

Svar: Var så god/Lars
oldwestriverstone.blogg.se

Upp