Outlaws and Angels.

Denna film kom 2016. Filmen börjar med ett brutalt bankrån i New Mexico. Rånarna flyr sedan söder ut. Rånargänget består av fyra individer och leds av en man som heter Henry, spelad av Chad Michael Murray.
Alla av dessas är helt hänsynslösa och skulle säkert kunna klassas som psykopater.
 
Rånargänget med ledaren Henry, tvåa från vänster.
 
Några prisjägare tar upp jakten på skurkarna. Rånarna kommer tille en ensligt belägen  gård som bebos av en familj med pappan som är pastor, hans fru och två döttrar. Den ena dottern heter Florence Tildon och gestaltas av Francesca Eastwood. Banditerna har för avsikt att övernatta på gården och börjar snart terrorisera familjen. Man får snart klart för sig att familjen inte riktigt kommer överrens med varandra.
Terrorn tar sig uttryck i alldeles för mycket våld tycker jag. Finns egentligen ingen anledning att skildra det så närgånget och utdraget.
 
Familjen utan dottern Florence.
 
Efter att natten har gått lämnar rånarna gården, till vilken prisjägarna snart kommer fram.
Slutuppgörelsen blir inte alls som man kanske har tänkt sig. Enligt mig är detta en film som man absolut kan vara utan. Det är väldigt långa två timmar och handlingen är långsam och dyster. Se en annan western-film istället. Finns massor av bra sådana, en del finns omskrivna i denna blogg. Se under kategorin "Filmer".
 
Francesca Eastwood gör precis som sina medspelare bra rollprestationer men tyvärr hjälper det inte upp min bedömning.
Filmer | |
Upp